FONS

ĀBOLU BRENDIJS IDUN

7 gadus franču ozolkoka mucās noturēts ābolu brendijs, kas darīts pēc labākajām kalvadosa gatavošanas metodēm.

 

Sekojot 300 gadus senām Normandijas tradīcijām, izvēlamies dažādas ābolu šķirnes un ar savvaļas raugu lēni fermentējam sidrā. Divkārt destilējot ar rokām kaltos Portugāles vara destilātoros, dzēriens tiek pildīts un izturēts franču ozolkoka konjaka mucās. Piecos gados, rūpīgi sekojot nogatavināšanas procesam, tiek radīts izcils dzēriens nesteidzīgai baudīšanai.

Ekskluzīvi mazā apjomā aizraujamies ar izcila dzēriena radīšanu!

GARŠA • SMARŽA : smaržā smalkas vaniļas un ādas notis, garšu paletē – izturēti āboli, sviests un žāvētas aprikozes. 

Pasniegt istabas temperatūrā.

0.5L 

Fermentēta ābolu sula

🥂