Talavas-sidrs-foto

Tālava rada dabīgu ābolu sidru - aizraujoša un moderna dzīvesstila sastāvdaļu.

 

Apvienojot tradicionālas sidra fermentēšanas metodes, modernas tehnoloģijas un mūsdienīgu izpratni par Latvijas un pasaules garšām, tiecamies uz izcilu kvalitāti un nebaidāmies eksperimentēt.

 

Sidrs un dzērieni ir  gatavoti no 100% Latvijas āboliem, papildinot garšas ar dabīgām augļu un ogu sulām vai apiņiem.

 

Kvalitāte | Tradīcijas | Drosme inovēt

Kādēļ ∙Tālavas sidrs∙? 

Sidra darītāji un saimnieki ir gulbenieši, kas šeit, Gulbenē - vietā, kas vēsturiski ietilpa seno latgaļu zemē Tālavā, dzimuši, auguši un 2014. gadā nolēmuši radīt sidra darītavu, lai ražotu autentiskus un kvalitatīvus dzērienus, kas gatavoti no vietējām izejvielām - īpaši izraudzītiem un rokām lasītiem āboliem. 

Vēlamies parādīt, cik daudzveidīgi var būt Latvijas āboli, lai radītu augstākās kvalitātes dzērienus, bet sidrs - baudāms gan ikdienā, gan svētkos!

Tiecamies uz izcilu kvalitāti un nebaidāmies eksperimentēt - kā pirmie Latvijā sākām pildīt sidru 0.33l pudelītēs, atklājām apiņotas garšu saspēles ar ābolu sidru un šogad - pirmoreiz Latvijas craft sidra plauktos ieviesām vietējo ābolu sidra apvienojumu ar tropiskām garšām - marakuju un greipfrūtiem! 

Talavas-sidrs-nogatavinasana_edited.jpg
Talavas-sidrs-razotne.JPG
5758402d-5feb-4102-8a35-9a0cf115baba.JPG