SIDRI

 
Vidzemes reģions ar izteikti sezonālo klimatu veido ābolu unikālo raksturu,
kas atspoguļojas mūsu sidru garšas paletēs.
Ābolu sidrs


Āboli, no kuriem mēs gatavojam pussauso Tālavas sidru, ir pilni ar spirdzinošu Latvijas dabas spēku. Mums atliek tos rūpīgi novākt, izspiest gardo sulu un ieraudzēt sidru.

Garša

Pussauss
Alk.tilp. 5.5%

Ābolu - Cidoniju sidrs


Saldais sidrs no sulīgiem āboliem un zeltainām cidonijām. Tradicionālās garšas jaunā salikumā. Varbūt arī cidonijas no ābeles nemas tik tālu nekrīt…

Garša

Salds
Alk.tilp. 5%

Ābolu - Rabarberu sidrs VASARA


IViegls pussaldais sidrs, ko gatavojam no agrās ābolu ražas. Atsvaidzinošo garšu papildina rabarberi un ķirši, kas sevī iemieso Latvijas vasaras smartas.

Garša

Sārtais pussaldais
Alk.tilp. 4.5%

Apiņots ābolu sidrs


Kad sulīgais ābols satiek draisko apini, sākas īsts garšas piedzīvojums. Tāds ir Tālavas apiņu sidrs - pārsteidzoši aromātisks un spirdzinošs.

Garša

Apiņots pussaldais
Alk.tilp. 5%

Karstais ābolu dzēriens ZIEMA

 

Darināts no izturēta “Tālavas sidrs” ābolu destilāta un svaigi spiestas rudens ābolu sulas, pievienojot dabīgu medu, vietējo dzērveņu sulu un aromātiskas garšvielas - kanēli, smaržīgos piparus un apelsīna miziņu

Garša

Āboli, dzērvenes, pipari, kanēlis, medus, apelsīns
Alk.tilp. 10%

© 2020 by Tālavas sidrs