Īsts sidrs ikvienam, kas novērtē kvalitāti!

Tālavas Sidrs darina četru veidu pussausus, pussaldus un saldus sidrus, kas tiek radīti tikai no Latvijā audzētām izejvielām. Ābolus, no kuriem gatavojam sidru, veidojis Vidzemes reģionam tik raksturīgais izteikti sezonālais klimats - siltas, patīkamas vasaras un ziemas, kas aukstākas kā pārējā Latvijā. Tādējādi ikkatra ābola raksturā atspoguļojas kraukšķīgas un unikālas garšas paletes.

Pēc tam, kad rudenī tiek izspiesta ābolu sula, sidrs tiek nogatavināts zemā temperatūrā vairāku mēnešu garumā. Saimnieki dažādo klasiskā ābolu sidra notis veidojot saspēles ar atsvaidzinošiem apiņiem, rabarberiem, zeltainām cidonijām, sulīgiem ķiršiem. 

Darītavā top arī īpaši karstie dzērieni •Ziema• un mucās tiek gatavots ābolu brendijs, ko ikvienam apmeklētājam piedāvājam nogaršot.

Talavas-sidrs-pussauss.png
Talavas_sidrs_ar-kirsiem-un-rabarberiem.
Talavas-sidrs-ar-apiniem.png
Talavas-sidrs-ar-cidonijam.png
Talavas-sidrs-0.75l
Talavas-ziema-dzeriens

© 2020 by Tālavas sidrs

  • Instagram
  • Facebook