Īsts sidrs ikvienam, kas novērtē kvalitāti!

Tālavas Sidrs darina pussausus, pussaldus un saldus sidrus, kas tiek radīti tikai no dabīgām izejvielām - 100% ābolu sulas, nepievienojot ūdeni. Ābolus, no kuriem gatavojam sidru, veidojis Vidzemes reģionam tik raksturīgais izteikti sezonālais klimats - siltas, patīkamas vasaras un ziemas, kas aukstākas kā pārējā Latvijā. Tādējādi ikkatra ābola raksturā atspoguļojas kraukšķīgas un unikālas garšas paletes.

Pēc tam, kad rudenī tiek izspiesta ābolu sula, sidrs tiek nogatavināts zemā temperatūrā vismaz 9 mēnešu garumā. Saimnieki dažādo klasiskā ābolu sidra notis veidojot saspēles ar atsvaidzinošiem apiņiem, rabarberiem, zeltainām cidonijām, sulīgiem ķiršiem vai tropiskām garšām. Katra no garšām ir izlolota un sezonu gaitā pieslīpēta, sniedzot pilnīgas garšas buķetes!

Darītavā top arī īpaši karstie dzērieni •Ziema• un mucās tiek noturēts ābolu brendijs, ko ikvienam apmeklētājam piedāvājam nogaršot.

Talavas-sidrs-pussauss.png
Talavas_sidrs_ar-kirsiem-un-rabarberiem.
Talavas-sidrs-ar-apiniem.png
Talavas-sidrs-ar-cidonijam.png
Talavas-abolu-sidrs-ar-greipfrutiem.png

JAUNUMS!

Talavas-abolu-sidrs-ar-marakuju.png

JAUNUMS!

Talavas-sidrs-0.75l
Talavas-Rose-sidrs

JAUNUMS!

Talavas-ziema-dzeriens