Ābolu sidrs, pussauss

Klasiska. Āboli, no kuriem mēs gatavojam pussauso Tālavas sidru, ir pilni ar spirdzinošu Latvijas dabas spēku - klasiskas Ziemeļvidzemes ābolu šķirnes, kuras rūpīgi atlasītas un novāktas rudenī, lai spiestu sulu un raudzētu īstu sidru. 

Zeltainas krāsas sidrs, kura viegli dzirkstošajā garšā jutīsiet patīkamu skābumu, svaigumu un žāvētu ābolu notis.

 

Patiks pussausa un sausa, klasiska sidra cienītājiem. Izvēlieties kā ikdienas notikumiem, tā svētku reizēm (pildīts arī 0.75l dzirkstoša dzēriena pudelē).

Iesakām baudīt viegli atdzesētu, 8-10°C temperatūrā.

Vasarā brīnišķīgi papildina kokteiļus.

Pussauss

Tilpums : 0.33l
Alk. tilp. 5.5%

© 2020 by Tālavas sidrs

  • Instagram
  • Facebook