Pāriet pie satura
ZIEMASSVĒTKU DĀVANAS 2023

ZIEMASSVĒTKU DĀVANAS 2023

2023. gada svētku sezonā TÁLAVA komanda ar prieku piedāvā korporatīvo dāvanu izlasi, kas pārsteigs un iepriecinās jūsu kolēģus, klientus un uzticamos biznesa partnerus.

Mūsu izcilie karstie dzērieni iemieso Latvijas ziemas patieso būtību un ir rūpīgi izstrādāti sadarbībā ar talantīgiem bārmeņiem kā alternatīva tradicionālajam karstvīnam. Katrs malks aizvedīs jūs uz bagātīgu garšu pasauli, kurā ir iekļautas labākās sastāvdaļas - āboli, dzērvenes, cidonijas, medus un aromātiskas garšvielas.
Gatavojieties ļauties ziemīgām garšām un svētku aromātiem ar gardumiem, kurus esam pieskaņojuši dzērieniem -  nepārspējamajām Flora maiznīcas piparkūkām, Lielezera maiznīcas rudzu piparkūkām, Caps! kraukšķīgie cepumi, NelleUlla šokolādes trifelēm, gardiem Medusbaļļa un Medotavas medus desertiem, kā arī riekstu izlasēm, Rāmkalni sukādēm un mājlietām.

Kad gads tuvojas rosīgam noslēgumam, ļaujiet TÁLAVA parūpēties par prieka un atzinības sniegšanu ar mūsu korporatīvajām dāvanām. Apskatiet dāvanu katalogu tūlīt, lai atrastu ideālas dāvanas, kas atstās paliekošu iespaidu.

Ikviens no komplektiem ir pilnībā personalizējams, lai veidotu tikai jūsu uzņēmuma raksturīgu sastāvu vai vizuālo noformējumu!

Rosīgu gada nogali!

APLŪKOT KATALOGU 

Aizvērt (ESC)

10% ATLAIDE PIRMAJAM PIRKUMAM

Piesakies un uzzini pirmais par jaunumiem, piedāvājumiem un atlaidēm - Pāris e-pasti mēnesī, tikai labas lietas. Saņem 10% atlaidi pirmajam pirkuma jau tūlīt!

👋

Apstiprini savu vecumu.

Lai piekļūtu saturam, lūdzu, apstiprini, ka Tev ir vismaz 18 gadu!

Meklēt

Pievienots grozam