Pāriet pie satura
Talava Riga Original abolu sidri

TĀLAVA x Riga Original® sadarbība


Gatavojies tīra prieka un vasaras malkam!

Mēs zinām, ka dzīve ir par šiem jaunu atklājumu mirkļiem, un, runājot par Riga Original®, mēs runājam par ikonisku zīmolu, kas atspoguļo mūsu mīļotās pilsētas būtību. Šī produktu sērija ir cieņas apliecinājums vietai, kurā mēs visi dalāmies, apskaujamies un saucam par mājām. 

Un uzmini, nu? Šeit notiek maģija! Kopā ar Riga Original® komandu radās fantastiska sadarbība, apvienojot mūsu radošos spēkus. Rezultāts? Pavisam jauns papildinājums leģendārajā Riga Original® sērijā — dabīgi ziemeļu ābolu sidri, kas pilni atsvaidzinošu garšu!

Iedomājies valdzinošos Rīgas skaisto pilsētas dārzu un pļavu aromātus, kas gardi sajaukti ar drosmīgu apiņu, ķiršu un rabarberu garšām.

Tāpēc esi gatavs ļauties garšu piedzīvojumam, jo sidri ir šeit, lai pievienotu Tavām garšas kārpiņām šķipsniņu aizrautības un daudz sajūsmas. Ieskauj garšu, aptver pilsētu un padarīsim katru malku par Rīgas neatvairāmā šarma svētkiem! 

Dzērieni pieejami mūsu internetveikalā, Spirits&Wine veikalos, ATU Duty Free Lidosta Riga, RigaOriginal.com, bet pavisam drīz - arī citviet pilsētā! 🍎

 

Aizvērt (ESC)

10% ATLAIDE PIRMAJAM PIRKUMAM

Piesakies un uzzini pirmais par jaunumiem, piedāvājumiem un atlaidēm - Pāris e-pasti mēnesī, tikai labas lietas. Saņem 10% atlaidi pirmajam pirkuma jau tūlīt!

👋

Apstiprini savu vecumu.

Lai piekļūtu saturam, lūdzu, apstiprini, ka Tev ir vismaz 18 gadu!

Meklēt

Pievienots grozam